Rybářský rozcestník

17.-18.5.2024 Shimano days v prodejně Chyť a pusť

Petrův zdar, přátelé. Připravte se na super zážitek v naší rybářské prodejně, neboť se blíží událost, která rozproudí krev v žilách většiny z vás. Ve dnech 17.-18.5.2024 se budou konat pod záštitou legendární značky Shimano v naší plzeňské prodejně Shimano Days!…

Představení nejžhavějších novinek

Na Shimano days se můžete především těšit na představení nejnovějších prutů, navijáků a také woblerů od této světově proslulé značky. Budou to malé jarní vánoce pro všechny rybářské nadšence, jelikož Shimano patří neodmyslitelně mezi nejžádanější značky.

Udělejte si volno a přijďte, bude to paráda.

Bude i simulátor rybaření a soutěže

Na Shimano days budeme mít v prodejně skvělou věc, simulátor rybaření. Budete se cítit, jako byste stáli přímo na břehu a bojovali s rybou. Samozřejmě že se Shimano sestavou. Malí i velcí, všichni si simulátor rybaření budou moci vyzkoušet, snad se dostane na všechny.

Ale to není stále všechno! Připravujeme pro vás na prodejně soutěže o úžasné ceny v hodnotě více než 15 tisíc korun! Abyste si mohli soutěžení užít i vy, co nebudete moci přijít osobně, pak pro vás bude nachystána online soutěž o Naviják Shimano Ultegra C3000 FC. Celá akce bude rozhodně stát za to! Všechno si budete moci prohlédnout, vyzkoušet, na simulátoru otestovat zátěž a ještě vyhrát skvělé ceny.

Více o akci zde: www.chytapust.cz/Magazin/Novinky…

Nejčtenější články

Houbička na mytí nádobí se hodí i na rybách!

Asi každý již držel v ruce houbičku na nádobí, i když se třeba vyhýbá kuchyni, jak jen může. Přesto se vyplatí si ji brát na ryby a to nejen na mytí nádobí. Můžeme ji použít třeba jako nosič vůní a chutí, nebo na ni lze dokonce chytat. Ovšem také se hodí jako pomocník při vyvážení krmení a nástrahy například s dálkově ovládanou lodičkou.

Použití PVA šňůrky (nitě) v praxi

PVA materiál (polyvinylalkohol) je pro rybáře velmi prospěšný. Vyrábějí se z něj totiž sáčky, punčochy, ale také pásky či šňůrky, které rybáři využívají na několik způsobů. Pomocí PVA sáčků či punčoch můžeme například dopravit na lovné místo přímo k háčku zakrmovací směs, pomocí šňůrek pak lze zafixovat nástrahy nebo dokonce části koncových sestav tak, aby se během nahazování nezamotaly, což rybáři zajistí jistotu, že má nastraženo přesně podle jeho představ a záběr může být velmi reálný. Dnes se ale zaměříme právě na PVA šňůrky a možnosti, jak je u vody využít.

Pozvánka na dětské závody do Příbrami

Místní organizace Příbram pořádá dětské náborové rybářské závody, které se konají 6. 10. 2024 na rybníku Horní Obora….