Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na email: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
Rybářský e-shop Chyť a pusť přichází s exkluzivní nabídkou, kterou by žádný vášnivý rybář neměl přehlédnout! Jedná se o extrémně odolný bivak pro dva rybáře přímo z dílny Chyť a pusť a obsahuje množství šikovných vychytávek….
Hlásím se s první zprávou od vody a to z řeky Labe. Konečně přichází jaro, první víkend, kdy se teploty vyšplhaly nahoru, voda ožila a vše okolo také… Zabalil jsem letos poprvé výbavu, do auta naložil své tři psy a …
Maďarský kaprař Krisztián Kovács si těsně před začátkem největšího evropského závodu v lovu kaprů IBCC 2023 přijel zarybařit na jezero Balaton, aby se v jeho východní části pokusil ulovit nějaké pěkné kapry. Celý příspěvek Rekord Balatonu pokořen těsně před začátkem …
Throughout the whole of the winter and early spring I have been begging for some warmer weather. Finally it’s come along and Carl and I feel like we’ve made the most of it! Farlows Surface Fishing – Alex The main …
Tahle malá okounovitá ryba byla před 150-100 lety v kuchyni ve velké oblibě, ovšem už ne tak u rybářů při výlovech. Byla doslova postrachem, v rybnících v minulosti ježdíků bývalo tisíce a při výlovu byli všude přítomní, při brakování (přebírání ryb) pak působili rybářům jejich hřbetní ploutve hluboké, špatně hojící se rány. Pro rybáře to byl bezvýznamný škůdce, ale naši předkové si dovedli vážit každé přírodní poctivé potraviny.
Český reprezentační tým zaznamenal úspěch na 28. Mistrovství Evropy v muškaření, které hostilo Polsko. V silné konkurenci evropských týmů se naši rybáři umístili na skvělém třetím místě za domácím Polskem a Francií.
Usušené boilies může zásadně zvýšit úspěšnost lovu kaprů a to i těch velmi opatrných. Hlavně při lovu kaprů v teplé letní vodě, ale i při větší aktivitě drobné bílé ryby, je důležité použít jako nástrahu právě vytvrzené boilies díky jeho proschnutí. Usušené koule ztvrdnou, stanou se odolnějšími proti okusu drobné ryby a také se prodlouží jejich poločas rozpadu.