Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1752 dalšíchRecept z jižního Tyrolska na úpravu pstruhů uzením.
Úprava Mořského jazyka uzením zahorka.
Smažené a pečené plátky ryby zalité smetanovou omáčkou.
V mořidle povařené porce kapra vhodné jako doplněk salátů.
V celku upečený kapr, pokapaný citrónovou šťávou, ochucený drceným kmínem a pokladený lupínky másla.
V alobalu upečené porce kapra, servírované s citrónovým máslem.
Pečené porce kapra zalité smetanovou omáčkou připravenou z výpeku.
Pokrm vhodný jako lehká večeře nebo jako předkrm.